خانه » دستگاه سنگ‌شکن هیدروکن (از مشخصات فنی و نحوه کار تا قیمت)

دستگاه سنگ‌شکن هیدروکن (از مشخصات فنی و نحوه کار تا قیمت)

 سنگ‌شکن هیدروکن

سنگ شکن هیدروکن که به آن سنگ شکن مخروطی هم می‌گویند یکی از سنگ شکن‌های بسیار پیشرفته با راندمان بالا است که برای کار با سیستم هیدرولیکی از آن استفاده می‌کند. این سنگ شکن می‌تواند سنگ‌های ورودی را به قطعات کوچک‌تر تبدیل کرده و از آن بیشتر در مرحله ثانویه‌ی خردایش استفاده می‌کنند. چون در مرحله ثانویه نیاز به خردایش بیشتر سنگ بوده و سنگ شکن هیدروکن یک گزینه مناسب برای این مرحله در نظر گرفته می‌شود.

در این صفحه ، به بررسی انواع دستگاه سنگ شکن هیدروکن ، کاربردها و نکات مهم در خرید و قیمت و استفاده از این ابزار می‌پردازیم.

در دنیای امروز، سنگ‌ها کاربردهای بسیاری از جمله برای تزئین در زیور آلات دکوری، مصالح ساختمانی و بسیاری موارد دیگر دارند. بدین منظور، تهیه و استفاده از سنگ‌ها باید آنها را ابتدا از معدن استخراج کرده و قبل از استفاده، مقدار زیادی از آنها را به قطعات کوچک‌تر تقسیم کرد. یکی از دستگاه‌هایی که در روند خرد کردن این سنگ‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد؛ دستگاه سنگ‌شکن هیدروکن است. این سنگ‌شکن از سیستم هیدرولیکی بهره می‌برد و در مرحله اولیه و ثانویه خرد کردن سنگ‌ها استفاده می‌شود.

در دنیای امروز، سنگ‌ها کاربردهای بسیاری از جمله برای تزئین در زیور آلات دکوری، مصالح ساختمانی و بسیاری موارد دیگر دارند. بدین منظور، تهیه و استفاده از سنگ‌ها باید آنها را ابتدا از معدن استخراج کرده و قبل از استفاده، مقدار زیادی از آنها را به قطعات کوچک‌تر تقسیم کرد. یکی از دستگاه‌هایی که در روند خرد کردن این سنگ‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد؛ دستگاه سنگ‌شکن هیدروکن است. این سنگ‌شکن از سیستم هیدرولیکی بهره می‌برد و در مرحله اولیه و ثانویه خرد کردن سنگ‌ها استفاده می‌شود.

مشخصات فنی انواع مدل‌های دستگاه هیدروکن:

گفتیم که سنگ شکن هیدروکن از جمله سنگ شکن‌ های پیشرفته و حرفه‌ای است که دارای راندمان بالا است. این سنگ شکن که به آن سنگ شکن مخروطی هم می‌گویند، با استفاده از سیستم هیدرولیکی کار می‌کند و می‌تواند سنگ‌های ورودی را تبدیل به قطعات کوچک کند. از سنگ شکن هیدروکن به عنوان سنگ شکن ثانویه جهت خردایش سنگ استفاده می‌کنند. این نوع سنگ شکن با توجه به سایز دهانه ورودی و همچنین قطر مرکز یا سنتز در مدل‌های مختلفی تولید شده است.

مدل قدرت موتور (KW) ظرفیت تولید (T/H) بیشترین سایز دهانه (mm)
13 – 36 100 – 250 90  300× 200 ×200
8 – 36 150 – 170 90 175×150  ×150
7 – 36 140 – 160 90  150×100 ×100
5.5 – 36 100 – 120 90 125×75×75
4 – 36 60 – 100 90 75×50×50
3 – 36 60 – 90 90 55×40×40
2 – 36 40 – 70 90 35×25×25

قیمت هیدروکن سنگ‌شکن

برند‌ها و شرکت‌های مختلفی به تولید و ساخت دستگاه سنگ‌شکن هیدروکن و قطعات آن می‌پردازند. قیمت این دستگاه در بازار مصاحب ساختمانی متفاوت است و به فاکتورهای مختلفی بستگی دارد. از جمله فاکتورهای موثر بر قیمت این سنگ‌شکن نیز می‌توان به نوع دستگاه، جنس به کار رفته در قطعات، خرید عمده یا خرد، قیمت ارز و مواردی دیگر اشاره داشت.  در هنگام خرید این سنگ‌شکن و قطعات آن باید دقت بالایی داشته باشید و علاوه بر قیمت، کیفیت آن را نیز در نظر بگیرید.

خرید این دستگاه ممکن است برای برخی از افراد مشکل در نظر گرفته شود و بدین منظور می‌توان یک هیدروکن دسته دوم خریداری کرد. قیمت این دستگاه نسبت به نوع دسته اول آن، طبیعتا پایین‌تر است ولی دربحث کیفیت، بحث قیمت هم به مراتب بالاتر در نظر گرفته می‌شود. همچنین قبل از خرید این سنگ‌شکن به جزئیات و مشخصات فنی آن دقت کنید و برای خرید سنگ‌شکن هیدروکن و آگاهی از قیمت بروز آن، توصیه می‌کنیم با کارشناسان ما در ارتباط باشید تا اطمینان حاصل را قبل از خرید بدست آورید.

انواع دستگاه سنگ شکن هیدروکن

از انواع دستگاه سنگ‌شکن هیدروکن می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

هیدروکن ژیراتوری

از این دستگاه سنگ‌شکن به منظور خردایش سنگ‌های عظیم در معادن استفاده می‌کنند و از جمله سنگ شکن‌های اولیه به شمار می‌رود. سنگ شکن دهانه ورودی بزرگی دارد، بنابراین می‌ توان جهت شکستن سنگ‌ های درشت با تناژ بالا از آن استفاده کرد. ظرفیت آن نیز ۱۵۰۰ تن در ساعت بوده. از این نوع سنگ شکن‌ها معمولاً در مرحله اول خردایش استفاده می‌ کنند و ابعاد آن به صورت ۹ در ۳۶، ۱۱ در ۳۶ و ۱۳ در ۳۶ است.

سنگ شکن چرخشی یا ژیراتوری برخلاف دیگر هیدروکن‌ها دارای دو مخروط ناقص است که راس هر دو طرف داخلی و خارجی آن به صورت بالا و پایین در دو طرف معکوس قرار دارند و عمل خردایش در آن‌ها با استفاده از حرکت‌های دورانی خارج از محور مرکزی یا ژیراتوری انجام می‌شود.

هیدروکن سوپریور

این سنگ‌شکن قابلیت بالایی در خردایش سنگ‌های سخت دارد و به واسطه داشتن ورودی بزرگ بار، ظرفیت بالایی را داراست. این نوع سنگ‌شکن از فولاد منگنزی ساخته شده و هنگام عمل خردایش مقاومت بالایی را ارائه می‌دهد. همچنین از دیگر انواع سنگ شکن‌های هیدروکن می‌توان به هیدروکن قلوه‌شکن و هیدروکن ریزشکن اشاره داشت.

هیدروکن (HydroCone Crusher)، یکی از انواع سنگ‌شکن‌های مخروطی است که به اختصار به آن سنگ‌شکن مخروطی هیدرولیکی نیز می‌گویند. ساختار محکم، قدرت و ظرفیت بالا در خردایش سنگ‌ها، تنظیم آسان از پایین، از ویژگی‌های منحصر به فرد این دستگاه است. همچنین کلیه قطعات اصلی دستگاه که با بار در تماس مستقیم هستند، از فولاد منگنزی مولیبدن‌دار ساخته شده‌اند که مقاومت بسیار بالایی در برابر سایش دارند.

این ویژگی‌ها، این امکان را به سنگ‌شکن مخروطی هیدروکن می‌دهند؛ تا جهت خردایش سنگ‌های معدنی، با سختی بالا مورد استفاده قرار بگیرد. البته مصالح تولیدی به شکل پولک و نامتقارن هستند که دلایل مشخصی دارد. با تغییر سایز دهانه منتل که بر حسب اینچ بیان شده، می‌توان محصولات متنوعی از این دستگاه را استخراج کرد.

شکن مخروطی فنری

این نوع سنگ شکن دارای فنری است که تعدادی فنر در داخل آن جهت تنظیم کردن فاصله در بین دیوارهای ثابت و متحرک وجود دارد، بنابراین با پر شدن شکاف‌ ها سنگ‌ هایی که بین دو دیواره وجود دارند، کاملاً خرد می‌ شوند.

اجزای سنگ شکن هیدروکن نیز که معمولاً در انواع مختلف سنگ شکن هیدروکن وجود دارند و جزو قطعات اصلی آن محسوب می‌ شوند، عبارتند از:

  1. تاپشل
  2. شفت اصلی
  3. تانکیو
  4. منتل
  5. هد سنتر
  6. دنده پینیون
  7. داس کالر
  8. پیستون هیدرولیکی
  9. دنده کرانویل
  10. مخزن روغن
  11. باتمشیل
  12. آکومولاتور
  13. غلاف شفت

ویژگی‌های هیدروکن

  • با راندمان خردایش بالا میزان تولید ماسه در خط تولید سنگ‌شکن افزایش پیدا می‌کند.
  • دارای غبارگیر روغن
  • سيستم كنترل اتوماتيک دهانه خروجی جهت تنظيم ابعاد محصول بدست آمده سنگ‌شکن از اتاق کنترل
  • سيستم ايمنی مطلوب كه از صدمات وارد بر دستگاه جلوگيری می‌نمايد.
  • کارکرد و نگهداری آسان‌تر، نسبت به مدل‌های دیگر ماسه ساز
  • توان بالا در خرد کردن سنگ‌های سخت
  • به علت دارا بودن دهانه بزرگ ورودی از ظرفیت بالایی برخوردار است
  • طول عمر بیشتر نسبت به ماسه‌ساز عمودی
  • استفاده از سه سیستم روغنکاری حفاظتی اتوماتیک
  • هزینه پایین نگهداری و تعمیرات نیز از ویژگی‌های منحصر به فرد این دستگاه است.

مشخصات فنی هیدروکن

دستگاه سنگ‌شکن هیدروکن از سیستمی برخوردار است که عملکرد بالایی را ارائه می‌دهد. این موضوع را می‌توان از قدرت موتور این دستگاه متوجه شد که با ۹۰ کیلو وات، ۱۴۰۰ دور در دقیقه دارد. یکی از مشخصه‌های دیگر این دستگاه در سیستم خنک‌کننده آن نهفته است که از دو طریق روغنی و آبی تامین می‌شود. حجم روغن روان‌کننده در این سنگ‌شکن، ۲۶۰ لیتر و حجم روغن هیدرولیک نیز ۸۰ لیتر است.

نکته جالب در سنگ‌شکن هیدروکن این است که دور شفت پینیون در دستگاه، ۱۰۸۳ دور دقیقه است. در رابطه با وزن دستگاه هم باید بگوئیم که هیدروکن بدون شاسی حدود ۹ هزار کیلوگرم وزن خواهد داشت و به همراه شاسی نیز این سنگ‌شکن تا ۱۰ هزار کیلوگرم وزن دارد.

اجزای سنگ شکن مخروطی

از اصلی‌ترین قطعات دستگاه هیدروکن می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

منتل

منتل جزء مهم‌ترین اجزای سنگ‌شکن مخروطی به شمار می‌رود که وظیفه خردایش سنگ‌ها را برعهده دارد. با توجه به اینکه این قطعه در معرض فرسایش زیادی قرار می‌گیرد، باید آن را به صورت دوره‌ای تعویض کرد تا عملکرد موثر آن کاهش نیابد. جنس منتل معمولا از منگنز مولیبدن‌دار ساخته می‌شود که باعث افزایش سختی آن می‌گردد.

شفت اصلی

وظیفه این قطعه در سنگ‌شکن این است که هیدروکن را با توجه به سایز هد سنتر به صورت مخروطی درمی‌آورد. جنس شفت اصلی معمولا از فولاد mo40 تولید می‌شود. حرکت دورانی لنگ در شفت اصلی باعث تنگ شدن زاویه بین منتل و کانکیو می‌گردد.

هد سنتر

وظیفه هد سنتر این است که قطعه منتل سنگ‌شکن را بر روی شیف فیکس نگه می‌دارد و اغلب از جنس آهن است. هد سنتر معمولا به صورت مخروطی شکل ساخته می‌شود و منتل بر روی آن بسته می‌گردد.

کانکیو

این قطعه نیز جزء قطعات با ارزش دستگاه محسوب می‌شود که عمل خرد کردن سنگ‌ها را برعهده دارد. کانکیو در سنگ‌شکن ثابت است و با توجه به این که در معرض فرسایش قرار می‌گیرد، آن را از جنس فولاد منگنزی و فولاد مولیبدن‌دار می‌سازند.

بوش اسپایدر

این قطعه جزء بخش‌های اصلی دستگاه به شمار می‌رود که باعث بهبود کارایی و افزایش راندمان می‌شود. پوسته اصلی بوش اسپایدر را دو قطعه سنگین کربنی به نام‌های تاپشل و باتمشل تشکیل می‌دهند. بوش اسپایدر در سنگ‌شکن مخروطی در قسمت فوقانی تاپشل بسته می‌شود. این بخش از هیدروکن به صورت مجزا روغن‌کاری می‌شود که منجر به افزایش طول عمر مفید آن نیز می‌گردد. لازم به ذکر است که وجود بوش اسپایدر در سنگ‌شکن باعث کارایی دو چندان آن می‌شود و دارای دو مدل کوتاه و بلند است.

تاپشل

دستگاه سنگ‌شکن هیدروکن دارای دو پوسته اصلی به نام‌های تاپشل و باتمشل است. باتمشل که بخش رویی دستگاه است، کانکیو را درون خود نگه می‌دارد. هنگامی که اندازه مواد ورودی یا خروجی فرق می‌کند، می‌توان سایز تاپشل را تغییر داد. همچنین در صورتی که عمل خردایش به درستی انجام نمی‌شود، می‌توان آن را تعویض کرد.

باتمشل

این قطعه در زیر تاپشل قرار دارد و این دو قطعه با ۱۲ پیچ به یکدیگر متصل می‌شوند. جنس باتمشل از فولاد کربنی است و همانند تاپشل مقاومت بالایی در برابر نیروهای وارده در فرسایش دارد.

ویژگی‌های مهم دستگاه هیدروکن

دستگاه سنگ‌شکن هیدروکن جزو دستگاه‌های ماسه‌سازی است که مصالح ساختمانی را به صورت پولک درمی‌آورد. از خاصیت‌های مهم این دستگاه می‌توان به تغییر سایز خروجی مربوط به آن اشاره کرد که با استفاده از تغییر دهانه بین منتل و کانکیو انجام می‌شود. این دستگاه از ویژگی‌های مهمی برخوردار است که در این بخش به بررسی برخی از آن‌ها می‌پردازیم :

  1. این دستگاه هم به عنوان سنگ‌شکن اولیه و هم ثانویه در معادن استفاده می‌شود.
  2. دهانه ورودی این نوع سنگ‌شکن خاصیت باز و بسته شدن دارد و می‌توان با استفاده از آن افزایش سایز ورودی را اتخاذ کرد. این ویژگی برای سنگ‌های با قطر بسیار بزرگ مناسب خواهد بود.
  3. یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های دستگاه هیدروکن وجود ۳ سیستم روغن‌کاری در داخل دستگاه است که باعث شده است هزینه‌های مربوط به تعمیر و نگهداری آن پائین باشد.
  4. این سنگ‌شکن نسبت به دستگاه‌های مشابه، از وزن کم‌تری برخوردار است و این به شما کمک می‌کند که در هنگام جابه‌جایی و حمل و نقل، مشکلی نداشته باشید.
  5. وجود سیستم‌های روغنی مخصوص در این دستگاه باعث شده است که بتوان از دستگاه در مناطق بسیار گرم و خشک نیز استفاده کرد.
  6. یکی دیگر از ویژگی‌های مهم دستگاه هیدروکن این است که قابلیت بازدهی زیاد شن و ماسه را دارد و جزء بهترین دستگاه‌ها از این منظر به شمار می‌رود.
  7. این دستگاه سنگ‌شکن در خرد کردن سنگ‌های سخت و محکم، راندمان بسیار خوبی دارد.
  8. دستگاه هیدروکن از نظر اقتصادی نیز باصرفه است.

نحوه کار هیدروکن

این نوع سنگ‌شکن جزء تجهیزات پرکاربرد در مرحله ثانویه خطوط تولید و فرآوری مواد معدنی است. سنگ‌شکن هیدروکن از ظرفیت بالای ورودی و خروجی بهره می‌برد که این مزیت باعث شده بسیاری از کارخانجات از آن استفاده کنند. با توجه به اینکه برخی از مواد معدنی مانند سنگ آهن، سختی بالایی دارند، برای کوچک‌تر کردن آن‌ها نیز باید از دستگاه‌های با توان بالا استفاده کرد. یکی از بهترین سنگ‌شکن‌ها بدین منظور، سنگ‌شکن هیدروکن است که می‌تواند هر نوع سنگی را خرد کند.

کارکرد این سنگ‌شکن به مخروط داخل آن مربوط است که کانکیو و منتل نام دارند. از نظر جایگیری، منتل روی هدسنتر قرار دارد و داخل کانکیو قرار می‌گیرد. همچنین منتل کوچک‌تر از کانکیو است و با قرار گرفتن این دو مخروط در کنار یکدیگر، فاصله‌ای بین آن‌ها به وجود می‌آید. با این تفاسیر، میزان ورودی سنگ‌دانه و قطر خروجی محصول خرد شده، به فاصله این دو مخروط از یکدیگر بستگی دارد.

پس از ورود سنگ‌دانه‌ها به هیدروکن از قسمت بالایی دستگاه، از بازوهای بالایی عبور می‌کنند و به فضای منتل و کانکیو که به شکل v است، وارد می‌شوند. با انتقال نیرو از شفت به منتل، یک حرکت خارج از مرکز رخ می‌دهد و فضای ماکزیموم، مینیموم بین منتل و کانکیو شکل می‌گیرد. لازم به ذکر است که عمل خردایش در زمان حرکت سنگ‌دانه‌ها در این فاصله رخ می‌دهد.

ظرفیت و بار خروجی هیدروکن

اندازه بار خروجی این سنگ‌شکن را می‌توان با استفاده از تنظیمات دستگاه مشخص کرد که برعهده جک بالابرنده است. این جک بالابرنده با تغییر اندازه دهانه بین منتل و کانکیو، اندازه خروجی هیدروکن را تنظیم می‌کند. جالب است بدانید که در این سنگ‌شکن، سرعت عبور سنگ‌ها هم قابل تنظیم است که با استفاده از اکسنتریک انجام می‌شود و بسته به نیاز خط تولید، مقدار آن تغییر می‌کند. اکثر قطعات سنگ‌شکن مخروطی به صورت دائم با سنگ‌ها برخورد می‌کنند و به همین دلیل، جنس آن‌ها معمولا از فولاد منگنزی مولیبدن‌دار یا آلیاژ برنج است.

لازم به ذکر است که با توجه به تغییر اندازه کانکیو، منتل و تاپشل که از اجزای اصلی هیدروکن محسوب می‌شوند، می توان چند سنگ‌شکن مخروطی داشت. بسته به اندازه این قطعات می‌توان از دستگاه به عنوان ریزشکن، متوسط‌شکن و درشت‌شکن استفاده کرد. همچنین در صورتی که اندازه بار ورودی از فاصله بین منتل و کانکیو بیشتر شود، ممکن است در دستگاه خفگی ایجاد گردد و در نتیجه از ظرفیت خروجی کاسته شود.

 

روغن کاری دستگاه سنگ‌شکن هیدروکن

برای افزایش طول عمر مفید قطعات و کارکرد مطلوب سنگ‌شکن هیدروکن از سیستم روغن کاری استفاده می‌کنند که به صورت اتوماتیک با جریان دائمی روغن صورت می‌گیرد. در این پروسه ابتدا روغن از صافی‌هایی که در تانک هیدروکربن تعبیه شده است، عبور می‌کند و سپس به درون پمپ روغن وارد می‌شود. پس از آن، روغن وارد سردکن دستگاه می‌شود که منجر به کاهش دما می‌گردد. جالب است بدانید که روغن خروجی از سردکن دستگاه نیز سه قسمت مجزا را روغن کاری می‌کند.

سیستم روغن کاری جزو مزایای بسیار مهم هیدروکن به شمار می‌رود که باعث شده هزینه خردایش سنگ را کاهش دهد. در ادامه روغن کاری ۳ بخش مختلف دستگاه را توضیح می‌دهیم:

روغن کاری یاتاقان اسپایدر

یاتاقان اسپایدر در انواع سنگ‌شکن‌های کوچک و بزرگ استفاده می‌شود و همواره در حال روغن کاری هستند. روغن در سنگ‌شکن‌های هیدروکن بزرگ توسط تاپشل فراهم می‌شود که از طریق بازوی عنکبوتی صورت می‌گیرد. در دستگاه‌های کوچک‌تر نیز روغن از طریق یک ورودی روغن در اسپایدرکپ ورود پیدا می‌کند. یاتاقان اسپایدر در تمام اندازه‌های سنگ‌شکن، وظیفه نگه داشتن روغن را برعهده دارد که توسط شیار موجود در پایه آن انجام می‌شود.

روغن کاری یاتاقان استپ، لنگی

تقریبا تمام سنگ‌شکن‌های مخروطی، سیستم روانکاری خارجی دارند که از قطعات مختلفی از جمله موتور مستقل محرک پمپ، مخزن ذخیره روغن، کندانسور و فیلتر روغن تشکیل می‌شوند. روغن خنک و تمیز پس از ورود به دستگاه، در ابتدا یاتاقان سه‌تکه‌ای استپ را روغن کاری می‌کند. سپس با ورود روغن به بالای سطح داخلی لنگی، یاتاقان‌های شافت اصلی و لنگی دستگاه روغن کاری می‌شود.

روغن با ورود به قسمت بالایی لنگی، به دو قسمت تقسیم می‌شود که بخشی از روغن از طریق شیارهای داخل لنگی و بخشی دیگر از سطوح لنگی سرازیر می‌گردد. در این مرحله از روغن کاری دستگاه سنگ‌شکن، بوش کنگره‌ای و چرخ‌دنده‌ها روغن کاری می‌شوند. در هیدروکن‌های کوچک‌تر، روغن پس از سراریز شدن از لنگی، از چرخ‌دنده‌ها به پائین سنگ‌شکن بازمی‌گردد. روغن در پائین سنگ‌شکن هیدروکن به خاطر وجود نیروی جاذبه به داخل مخزن برمی‌گردد.

در هیدروکن‌های بزرگ‌تر، روغن با ورود از بالای لنگی، به سیستم تهویه مطبوع بازمی‌گردد و تماسی با چرخ‌دنده نخواهد داشت. سیستم روغن کاری کلید اطمینانی برای جریان و دما محسوب می‌شود و هنگامی که دستگاه دچار نقص یا گرمای بیش از حد شده، روغن از سنگ‌شکن محافظت می‌کند.

روغن کاری یاتاقان شفت انتقال قدرت (counter shaft)

تقریبا در تمام انواع سنگ‌شکن‌های مخروطی، ماسه‌ساز، ریزشکن، قلوه‌شکن و غیره، یاتاقان‌های شفت انتقال قدرت، ضدسایش هستند و از کارتر جداگانه روغن برخوردار خواهند بود. در ساخت دستگاه هیدروکن هر دو انتهای محفظه یاتاقان را درزگیری می‌کنند تا از ورود خاک و یا سایر آلاینده‌ها به سیستم جلوگیری شود.

انواع دستگاه سنگ شکن هیدروکن

نامگذاری انواع مدلهای هیدروکن 

بر اساس جدول زیر ، هیدروکن مدل اول را هیدروکن 2*2 ، هیدروکن دوم را هیدروکن 4*4 و… نامگذاری میکنند.

از انواع مدل های هیدروکن میتوان به موارد زیر اشاره کرد :

هیدروکن مدل 36-2 با منتل 2 کانکیو 2 و تاپشل 4 ( هیدروکن ماسه ساز ) 

هیدروکن مدل 36-4 با منتل 4 کانکیو 4 و تاپشل 4                                

هیدروکن مدل 36-5 با منتل 4 کانکیو 5/5 و تاپشل 5/5

هیدروکن مدل 36-6/5 با منتل 4 کانکیو 6/5 و تاپشل 6/5

هیدروکن مدل 36-8 با منتل 4 کانکیو 8 و تاپشل 8 ( هیدروکن قلوه شکن )

کانکیو و منتل هیدروکن

در هیدروکن ، سنگ ها در فضای بین کانکیو و منتل هیدروکن به صورت پولکی خردایش میشوند. حرکت اکسنتریک منتل باعث اصلی این خردایش است. منتل هیدروکن یک قطعه مهم در عملیات خردایش  هیدروکن میباشد که وظیفه ی خردایش سنگ را در هیدروکن به عهده دارد.

کانکیو هیدروکن اما برخلاف منتل که حرکت چرخشی خارج از محور دارد ، کانکیو هیدروکن یک قطعه ثابت میباشد ؛ این قطعه در عملیات خردایش  هیدروکن داخل پوسته بالایی هیدروکن بسته شده و زیربنایی برای خردایش سنگ در اثر چرخش اکسنتریک قطعه منتل ایجاد میکند. کانکیو و منتل هیدروکن متناسب با نوع سنگ ورودی معدن از جنس فولاد منگنزی و فولاد منگنزی مولیبدن دار ساخته و استفاده میشود.

ویژگی‌های مهم دستگاه هیدروکن

 فرایند خردایش بعد از هیدروکن

در نهایت سنگ خردایش شده توسط هیدروکن ، توسط دستگاه سرند دانه بندی میشود. عملیات دانه بندی توسط سرند ویبره ای صورت میگیرد و بار خروجی را به ماسه ریز ، ماسه ، نخودی و بادامی تقسیم بندی میکنید. سنگ شکن‌های هیدروکن انواع مختلفی دارند که چند نمونه از آن ها را توضیح دادیم. این سنگ شکن‌ها به علت کاربردهای مختلف با تنوع بالایی تولید شده و در مراحل مختلف خردایش مورد استفاده قرار می‌ گیرند. اما عمده مصرف سنگ شکن هیدروکن در مرحله ثانویه است که نیاز به خوردایش بیش تر سنگ است.

سخن پایانی

همانطور که مشاهده کردید، سنگ‌شکن هیدروکن یکی از انواع دستگاه‌های پرکاربرد در معادن است که برای خرد کردن سنگ مورد استفاده قرار می‌گیرد. این سنگ شکن انواع مختلفی در بازار دارد که از آن جمله می‌توان به قلوه‌سنگ، ریزشکن و سوپریور اشاره کرد. سیستم روغن‌کاری این دستگاه باعث شده که استفاده از آن راحت باشد و بتوان به مدت طولانی از سنگ‌شکن هیدروکن استفاده کرد. از قطعات اصلی این دستگاه می‌توان به کانکیو، منتل و شفت اصلی اشاره نمود.

4.6/5 - (17 امتیاز)

12 دیدگاه دربارهٔ «دستگاه سنگ‌شکن هیدروکن (از مشخصات فنی و نحوه کار تا قیمت)»

  1. بازتاب: خرید دستگاه سنگ شکن هیدروکن – مجله علمی و آموزش های کاربردی

  2. بازتاب: خرید سنگ شکن هیدروکن ملاحظات و نکات – مجله اینترنتی کاوش

  3. بازتاب: خرید دستگاه سنگ شکن هیدروکن – ترفندها و تکنیک های بازاریابی اینترنتی

  4. بازتاب: خرید دستگاه سنگ شکن هیدروکن – کسب و کارهای کوچک پرسود خانگی

  5. بازتاب: دستگاه هیدروکن متمرکز کننده – منابع علمی و آموزش های کاربردی و تخصصی

  6. بازتاب: دستگاه هیدروکن چیست؟ – صالح مدیا – دنیای تکنولوژی

  7. بازتاب: دستگاه هیدروکن متمرکز کننده – شبکه نوآوری اطلاع رسان

  8. بازتاب: دستگاه هیدروکن چیست؟ – مجله اینترنتی اتزا

  9. بازتاب: خرید سنگ شکن هیدروکن ملاحظات و نکات – پایگاه اطلاع رسانی منابع علمی و تحقیقاتی

  10. بازتاب: دستگاه هیدروکن متمرکز کننده – پرتال علمی و خبری – آموزش های کاربردی

  11. بازتاب: مزایای دستگاه های هیدروکن – مجله علمی پژوهشی رهاورد

  12. بازتاب: سنگ شکن چیست؟ – نواندیشان فردا

دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.